Home » Wat we doen » Marketing Automation Tools » Flexmail

Flexmail

Flexmail

Wat

Flexmail is gespecialiseerd in e-mailmarketing campagnes. De dagen van het verzenden van bulk-e-mails zijn al lang voorbij, en deze tool wil marketeers helpen op hun weg naar e-mail customisation. Flexmail ondersteunt hen bij het opbouwen van betrokkenheid en conversaties met hun publiek, of bij het creëren van complexe scenario's. En dit met een gebruikersvriendelijke interface. Flexmail wordt aangedreven door een platte database.

Voor wie

Wanneer u helemaal nieuw bent in de wereld van marketing automation, zult u waarschijnlijk overweldigd geraken door de grote variëteit aan mogelijkheden. Voor kleine tot middelgrote bedrijven (zowel B2B als B2C) zou Flexmail een goede keuze kunnen zijn. Werk je voor een groter bedrijf? Geen probleem, deze tool is een perfecte opstap naar het volgende niveau. Door de exportmogelijkheden zult u uw waardevolle gegevens nooit verliezen.

Belangrijkste kenmerken

 • Preference Centre
 • Smart Builder
 • Cloud gebaseerd
 • Onbeperkte mailings
 • API-integratie
 • Enquêtes
 • E-mail authenticatie
 • A / B testen
 • Webtracking
 • Support via mail
 • Veel standaard integraties

Klanten

Flexmail werkt voor zowel B2B als B2C. Omdat ze een Belgisch bedrijf zijn, hebben ze vooral Belgische klanten. Een paar voorbeelden: Mercedes-Benz, TUI, Total, Belisol, Toerisme Vlaanderen.

Prijs

Het prijsmodel van Flexmail is afhankelijk van het niveau dat u kiest en het aantal contacten dat u heeft. Elk niveau begint met minstens 2500 contacten en kan oplopen tot een miljoen contacten.

Het eerste niveau wordt het "essential" niveau genoemd. Hier hebt u alle basisfuncties zoals het maken van campagnes, het verzenden van e-mails, een basisdatabase ... Dit niveau begint bij €43 per maand en kan oplopen tot €5178, afhankelijk van het aantal profielen in uw database.

Het "Pro" niveau is het tweede niveau. Hier hebt u alle functies van het essential niveau, maar ook enkele extra functies zoals AB-testen, dynamic content, telefonische ondersteuning ... Het Pro niveau breidt ook het aantal velden uit dat u in uw database kunt hebben en het maximale aantal gebruikers dat het platform kan gebruiken. Prijzen beginnen bij €107 per maand en lopen op tot €5696.

Ten slotte is er ook een "Premium" niveau. Deze bevat alles wat beschikbaar is in de voorgaande niveau’s. Bedrijven die in grote mate afhankelijk zijn van het gebruik van API's, die graag webtracking willen doen of met meerdere domeinen willen werken, kunnen hier alles vinden wat ze nodig hebben. Prijzen beginnen bij €267 per maand en lopen op tot €6657.

Conclusie

Een prima opstap naar een volledige marketing automation omgeving. Flexmail en zijn gebruiksvriendelijke, webgebaseerde omgeving helpen u bij het overwinnen van uw eerste uitdagingen op weg naar het personaliseren van uw communicatie.

Flexmail partner DMI

DMI Belgium is uw premium Flexmail-partner. Wij kunnen uw data voorbereiden voor import in Flexmail, zodat u uw flows en campagnes kunt opbouwen. Bovendien kunnen we naadloze integraties met uw andere tools zoals Teamleader creëren.