Home » Wat we doen

Wat we doen

Ontdek hoe u met marketing automation kunt starten, plan training en opleidingen, krijg tool advies van een Technology partner, vind extra hulp en outsourcing...

Wij bouwen jouw marketing automation

Alles begint met het definiëren van uw strategie na data analytics. Op basis van deze strategie kunnen wij u onafhankelijk advies aanbieden om de correcte tool voor uw bedrijf te vinden. Eenmaal de licentie geactiveerd is, kunnen we de software implementeren met een focus op quick wins.

  • Maak een future-proof data model en connecteer alle data die u nodig heeft
  • Creëer krachtige templates
  • Bouw uw eerste flows
  • Track het gedrag van uw klanten
  • Maak rapportage om uw resultaten aan te tonen
Bekijk meer

Training & Opleiding

Nieuwe collega’s in uw team? Wilt u ze naar een hoger niveau brengen? Wilt u hen de geavanceerde functies van uw marketing automation tool aanleren, hebben ze nood aan een basis training of een opfrissing van hun vaardigheden?

DMI biedt gepersonaliseerde opleidingen aan die voldoen aan uw specifieke noden op uw eigen software-instantie, wat de beste resultaten verzekert.

Meer info

Wij brengen maturiteit naar uw platform voor een betere ROI

Na de implementatie laten wij u niet aan uw lot over. We helpen u een hoger niveau te bereiken zodat uw klanten de beste ervaring krijgen.

  • Creëer complexe data manipulaties
  • Bouw complexe flows
  • Maak event modules aan
  • Connecteer meer kanalen
  • Track alle activiteiten op uw media

Technologie Partner

Er zijn meer dan 5000 software verkopers in de de marketing automation business. De tools zijn zo divers als er transportmiddelen zijn, van fietsen tot auto’s, van vliegtuigen tot star destroyers. Zo zijn er ook verschillende soorten marketing automation tools: e-mail automation, lead automation en engagement automation. DMI is uw gids.

Technologie

Integraties

DMI connecteert uw marketing automation tool met uw CRM, back-office, data warehouse, DMP, website, ERP, webshop, Customer Service software, PIM, DAM, social media, custom systems & apps. In een handomdraai hebt u alle relevante data beschikbaar voor marketing gebruik en kunt u uw marketing resultaten en inzichten delen met uw sales en andere departementen.

Ontdek

Extra hulp & outsourcing

Het is niet altijd gemakkelijk om uw marketingafdeling op de juiste manier te bemannen. Onze flexibele, competente developers en consultants kunnen de leemtes door vacatures, vakanties, afwezigheden en seizoenspieken opvullen.

Besteedt u de diensten liever uit? Wij zorgen voor al uw campagnes, van opbouw tot uitvoering en rapportering.

Joz, Sales of DMI

Contacteer ons

Joz, Sales of DMI