Home » Insights » DMI investeert in marketing training voor haar developers

DMI investeert in marketing training voor haar developers

Om u een state-of-the-art service aan te bieden, gelooft DMI in training en opleiding. We werkten met 4P square samen om onze developers verder op te leiden.

Joz Van Acker -

Bij DMI specialiseren we ons in marketing automation en alleen maar marketing automation. Deze focus stelt ons in staat om gespecialiseerde expertise in te zetten om uw success te garanderen. Om u een state-of-the-art service te kunnen aanbieden, gelooft DMI in het nut van training en opleiding. We hebben onlangs een succesvolle samenwerking gestart met 4P square om onze developers te scholen in marketing.
DMI & 4P partner up

4P square

4P square biedt strategy consulting en interim-management aan.

Hebt u een doeltreffende strategie nodig om uw ambities waar te maken? Wilt u uw mogelijkheden uitbreiden met bekwame en betrokken mensen en deskundige kennis van marketing en sales voor een bottom-line impact? Als een van de leidende strategy consultancybureaus is 4P square er om u te helpen.

Fluctuerende workloads? Belangrijke mensen die ontbreken? Een groot project dat eraan komt? Geraakt een bepaalde vacature maar niet ingevuld? De interim-managementoplossingen van 4P square bieden u de flexibiliteit aan om uw marketing- en salesimplementatie te verbeteren. Interim management breidt gewoon uw mogelijkheden uit.

DMI

Agencies hebben een brede waaier aan services, maar wij specialiseren ons in marketing automation en alleen maar marketing automation. Deze focus stelt ons in staat om een gespecialiseerde expertise in te zetten om uw success te garanderen.

Door gebruik te maken van uw eigen tool zorgen we er voor dat marketing automation voor u werkt. Marketing automation is meer dan lead generation, nieuwsbrieven en verjaardagsmails en daarom assisteren wij u in het optimaliseren van uw investering. Connect to many but engage individuals.

Waarom?

De meeste van onze developers hebben een technische achtergrond en werken dagelijks nauw samen met marketeers. DMI-developers begrijpen de marketingwereld en haar specifieke terminologie.

Wat?

  • Strategie en planning
  • Product- en segmentbeheer
  • Customer Value Management
  • Omni- / Cross Channel Management
  • Communicatie Management

Contacteer ons

Joz Van Acker
Plan een meeting met Joz Van Acker
DMI Belgium